Studenten/Alumni

Opdrachten die worden uitgezet via het leerbedrijf Digitalisering en Veiligheid zijn geschikt voor studenten en alumni met een sterke affiniteit voor vraagstukken op het gebied van digitalisering en veiligheid. Studenten van alle opleidingen en opleidingsniveaus zijn welkom.

Wat verwachten we van studenten/alumni?

  • Zelfredzaamheid: je bent professioneel, kunt zelfstandig werken en vraagt, waar nodig, om hulp.
  • Actieve houding: je bent proactief en zorgt er voor dat de opdracht wordt uitgevoerd.
  • Sociaal communicatief: je communiceert professioneel met inachtneming van de organisatie.

Wat levert het leerbedrijf de student/alumnus op?

  • Werkervaring binnen het digitalisering en veiligheid domein,
  • opbouwen en uitbreiden van professionele netwerk,
  • een financiële vergoeding (bij sommige opdrachten), en
  • een overzicht van actuele gerelateerde vacatures en evenementen.

Interesse?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct. Of meld je hier aan als lid van het Leerbedrijf en wij houden je op de hoogte van de nieuwste vacatures van opdrachten/banen en evenementen. 

Ervaring van alumna Integrale Veiligheidskunde

Ik heb de opdracht die ik heb gekregen van het Leerbedrijf als leuk en leerzaam ervaren. Deze opdracht gaf mij de mogelijkheid om de kennis die afgelopen maanden heb opgedaan in mijn premaster, toe te passen. Hierdoor leerde ik enerzijds de stof en SPSS beter te begrijpen; anderzijds zag ik ook hoe dit in praktijk in z’n werk gaat. Naast het theoretische aspect heb ik een kijkje in de keuken mogen nemen bij een promotieonderzoek en een actueel thema binnen het werkveld. Beide super interessant, want hierdoor kon ik ervaren wat hier bij komt kijken.

De begeleiding van de opdrachtgever was daarnaast top. Wanneer ik vragen had, kon ik altijd bij haar terecht. Er was voor mij ook voldoende ruimte om mijn visie te delen, waardoor ik mij betrokken voelde en ik heb hierdoor ook het idee gekregen dat we er veel uit hebben kunnen halen. De tussentijdse besprekingen zorgden ervoor dat we beide op de hoogte waren van de voortgang en verwachtingen, maar waar ook nieuwe ideeën naar voren kwamen.

Al met al is de opdracht een mooie en leerzame ervaring geweest, en heb ik er nog meer uit kunnen halen dan ik aanvankelijk had bedacht.